Close

Quickview Mode Channel Finder

You don't have Adobe Flash Player

You need the Adobe Flash Player to experience Dipdive media.

Download

A Lifestyle Engine for Music, Arts, Action & More

Welcome, Guest Log in Sign up

Close Sign up

Black Eyed Peas

avatar Virganius 5 months and 17 days ago

Poland -> Polish people needed!

Hi everyone!

Here is a place for people from Poland. ;) Of course people from all over the world are welcomed too! Our older topic was here:

http://www.blackeyedpeas.com/community/forum/480294?start=0

So, LET'S GET IT STARTED!

Witam wszystkich na naszym nowym polskim wątku! Pozwoliłem sobie takowy założyć na wzór naszego starego tematu z forum BEP. Mam nadzieję, że Grandma nie będzie mi miał tego za złe. :)

Comments

Ken90 said 5 months and 15 days ago:

Oooo, jak miło. Ja również witam wszystkich polskich fanów BEP. Mam nadzieję, że wkrótce będzie tu nas więcej. Powodzenia w szukaniu The E.N.D. Ja już mam i nie żałuję żadnej wydaniej złotówki. Coś wspaniałego. Dawno nie słyszałem tak dobrej muzyki.

Pozdr.

AJMorimoto said 5 months and 15 days ago:

No ba, że miło. Polscy fani BEP łączciie się! A co do The E.N.D. obłażę sklepy muzyczne w poszukiwaniu weresji Deluxe. Ale jeśli chodzi o piosenki zawarte na niej - majstersztyk!

Pozdrowienia dla wszystkich Groszkomaniaków ;P

Virganius said 5 months and 15 days ago:

Mnie, szczerze mówiąc, The E.N.D. nie zachwyca, aczkolwiek po usłyszeniu Boom Boom Pow myślałem, że będzie gorzej. Dopiero teraz doceniam majstersztyk Elephunk. BEP powinni wrócić do oldschoolowego hip-hopu - zwłaszcza, że obecnie ten gatunek zanika i mogliby nieźle namieszać na rynku. Ale cóż... jak widać komercja wygrała. ;/

agniesia said 5 months and 14 days ago:

coś nas mało narazie...

hmmm ale można używać polskich znaków-jak miło:P

ja czekam na mój THE END aż przyjdzie mi z eBaya:) dziś wysłany,nie mogę się doczekać bo nei słyszałam jeszcze żadnej nowej piosenki:)

anamajka said 5 months and 14 days ago:

witam tu wszystkich których znam i nie znam... widze że co nieco o płycie...jak dla mnie taka sobie...zgadzam sie z Przemkiem, stare rytmy były dużo lepsze. To było coś! z the END  podoba mi się Alive.. reszta srednio na jeża...

Albo teraz ten teledysk do piosenki 'I gotta feling" niezbyt za nim przepadam , piosenka ujdzie (jak dla mnie bardzo podobny do "just dance")

Virganius said 5 months and 14 days ago:

Nie wiem czy słyszeliście taką piosenkę "I can't make you dance" - wyciekła jakieś dwa tygodnie temu do internetu i pochodzi z niepublikowanych materiałów, które nie trafiły do na płytę. Można ją jednak znaleźć na YouTube. Posłuchajcie - to brzmi jak stare, dobre BEP!

Co do płyty... Kolejnym singlem po "IGF" powinno zostać "Imma Be". To zdecydowanie najlepszy kawałek na płycie i jest taki w stylu BEP. :) Kojarzy mi się z "Hey Mama". ;)

Virganius said 5 months and 13 days ago:

Pojawiły się pierwsze recenzje i opinie o The E.N.D.:

http://www.dziennik.pl/kultura/muzyka/article393922/To_juz_naprawde_K_O_N_I_E_C_Black_Eyed_Peas.html#reqRss

http://pl.spinner.com/2009/06/09/black-eyed-peas-i-gotta-feeling-video/

niestety, nie są pochlebne, a wręcz tragiczne... :( I co najgorsze - chyba mają rację...

anamajka said 5 months and 12 days ago:

pierwsza była ostra...

a druga po części prawdziwa... to nie to co kiedyś=(

Evilch said 5 months and 11 days ago:

Będę szczera... Mnie się The E.N.D. nie podoba. Czekałam na tę płytę bardzo długo, a gdy wreszcie przesłuchałam wszystkie piosenki, byłam mocno zszokowana... To nie jest już to samo Black Eyed Peas. Owszem, na upartego da się tego słuchać, ale brakuje tu tego specyficznego, unikalnego stylu, charakterystycznego dla Elephunk i Monkey Business. Utwory na tej płycie nie mają w sobie "tego czegoś" co tak bardzo elektryzowało i przyciągało w poprzednich płytach. Są po prostu przeciętne. A po BEP spodziewałam się czegoś więcej. Zawiodłam się... Mam tylko nadzieję, że The E.N.D. nie okaże się The End i czekam na reaktywację Black Eyed Peas. Dawnego Black Eyed Peas.

Tymczasem pozostanę wierną fanką Elephunk i Monkey Business (i wszystkich bonusów, remixów itd. które udało mi się ściągnąć).

P.S. Bardzo podoba mi się określenie Groszkomaniak :D

Virganius said 5 months and 10 days ago:

Niestety, w Ameryce ta płyta i nowy styl się podoba. A to głównie tam sprzeda się najwięcej egzemplarzy. Cała nadzieja w Brazylii, Argentynie, Australii i Japonii. Tam również są megapopularni i fani - być może - będą mieli jakiś wpływ na przyszłą twórczość. Chociaż i w to wątpię.

Ken90 said 5 months and 9 days ago:

No mi również podobnie jak Amerykanom bardzo podoba się nowy styl BEP... taki trochę electro hip-hop. Wychodzi na to, że jestem tu jedynym zwolennikiem rytmów The E.N.D, a szkoda : < Byłem pewien, że większości przypadnie do gustu. Co do kolejnego singla to preferowałbym Electric City albo Now Generation. Chociaż Meet Me Halfway albo Missing You też byłoby fajną propozycją. Takiej muzyki mi brakowało : )

Virganius said 5 months and 9 days ago:

Definitywnie kojelnym singlem powinno zostać "Imma Be". IMO to najlepszy kawałek na płycie, łączy stary i nowy styl BEP. Powinno być takich więcej na "The E.N.D." ;)

Evilch said 5 months and 6 days ago:

I tu się z Tobą zgadzam. Imma Be to zdecydowanie najlepsza piosenka z całej płyty, chyba jedyna, która zachowuje dawny styl BEP... Na singiel ją! :-)

Virganius said 5 months and 6 days ago:

Może podpuścimy trochę ludzi w innych wątkach na temat  Imma Be ? Można by też popisać trochę komentów Willowi. Może coś z tego wyjdzie? Przynajmniej taki wpływ mielibyśmy. ;)

Ken90 said 5 months and 4 days ago:

Co do Imma Be to mam pewne zastrzeżenia, bo wersja live raczej nie będzie wypadać za dobrze. Nie chciałbym żeby tak jak w przypadku Glamorous piosenka leciała w większej części z playa.

Evilch said 5 months and 3 days ago:

Kilka dni temu słyszałam w Esce, że Will.i.am nie będzie się już zajmował solową karierą, bo jest bardzo dumny z The E.N.D. W sumie wolę jak BEP śpiewa razem niż  jak każde z nich osobno, ale powody do dumy są... średnie. Chyba że rzeczywiście w USA ta płyta odnosi tak ogromny sukces.

A pomysł zasugerowania Willowi singla Imma Be bardzo mi się podoba :-)

Virganius said 4 months and 28 days ago:

No, ludzie. To co robimy z tym Imma Be? :)

Virganius said 4 months and 17 days ago:

http://www.youtube.com/watch?v=XgBJM5eMOk8

IMMA BE NA ŻYWO!

Chyba nie ma teraz wątpliwośći, że będzie dobrze wypadało live. ;)

anamajka said 3 months and 5 days ago:

hej co tak tu pusto???!

Virganius said 3 months and 1 day ago:

No właśnie! :(

Szybko nam wątek podupadł...

Add reply

You need to be logged in to do this

You will need a Dipdive account and you will need to be
logged in to use this function. An account is free, let's create one right now!

Actions

If you want to say something do it here, or start a new topic